top of page

Super mooie foto's die steeds origineel zijn. Tijdens de fotosessie is Barbara Crols steeds geduldig en creatief met de modellen!! Heel erg bedankt voor mooie foto's!!!

Els Devries

Antwerpen

Vorig jaar kreeg ik een fotoshoot cadeau voor mijn verjaardag. Barbara was me toen nog onbekend en ik wist dus niet helemaal wat te verwachten. Maar wauw, wat was ik blij met het resultaat! De sprookjesfoto met mijn paard zal ik eeuwig koesteren. En er volgt sowieso nog een shoot!

Oona Grijseels

Ninove, België

Een prachtige balans tussen steeds vernieuwende, unieke foto’s en een herkenbare, originele stijl. Barbara neemt echt haar tijd voor jou: blijft zoeken tot ze de foto die ze in haar hoofd had op beeld heeft kunnen vastleggen. Don’t think twice, she’s more than all right !!

Babette Vergauwen

Lierde, België

Fantasy, awesomeness, dreams, beauty,... You can capture it all in just one picture, every time again...

Silke Verbiest

Kampenhout, België

Ik heb inmiddels enkele fotoshoots bij Barbara gehad en ik kan haar ten zeerste aanraden. Ze is een fotografe met een enorm hart voor dieren wat je ook terug ziet in de shoots. Zowel met paard, meerdere honden als een onzekere pup heeft zij de mooiste momenten weten vast te leggen. Ik voelde me steeds erg op mijn gemak waardoor de shoots erg vlot verliepen. Ze geeft je tevens richtlijnen tijdens het poseren en zoekt mee naar de leukste omgevingen. Ze staat steeds open voor nieuwe ideeën, wat soms magische foto's tot gevolg heeft. Echt een aanrader!

Katrien Jeunen

België

Sprookjes foto's gevraagd en zeker ook gekregen! Barbara is een super goede fotografe en neemt echt haar tijd voor je! Zeer tevreden en ik raad haar aan iedereen aan!

Eva Decock

Kortrijk, België

Heel vriendelijke fotografe, veel geduld, fantasie en een goed oog om te fotograferen. Aanrader!!

Elien Cuypers

Limburg, België

Please reload

bottom of page