top of page

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij elke afspraak tussen de fotograaf en de klant. Bij het maken van een afspraak gaat de klant akkoord met deze voorwaarden. 

1. Auteursrechten

De fotograaf behoudt het auteursrecht op alle in het kader van de opdracht ontwikkelde werken. 
De fotograaf behoudt het recht om de werken voor eigen promotionele doeleinden en publicaties, zowel commercieel als non-commercieel, te gebruiken. Bezwaar van de klant tegen het gebruik van de werken kan vooraf bekend gemaakt worden aan de fotograaf. 
De klant mag de foto's niet gebruiken voor zakelijke of commerciële doeleinden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf. 
De klant mag de verkregen foto's in privésferen op sociale media gebruiken, indien er een duidelijke naamsvermelding is van de fotograaf. 

2. Fotoshoot

De fotoshoot zal plaatsvinden op de vooraf afgesproken locatie en datum. Bij slechte weersomstandigheden of wegens privé omstandigheden bij de fotograaf, zal de fotoshoot kosteloos verzet worden naar een andere datum. 

Bij het reserveren van een shoot dient de klant vooraf zijn wensen duidelijk te maken aan de fotograaf. De fotograaf zal zo goed als mogelijk rekening houden met deze wensen. De fotograaf kan echter ten aller tijde een shoot weigeren. 

3. Levertijden

De foto's worden binnen de 21 dagen na een fotoshoot afgeleverd aan de klant, tenzij anders wordt afgesproken. Deze foto's zijn geselecteerd en afgewerkt door de fotograaf. De klant kan de overige foto's niet opvragen. 
De foto's worden digitaal geleverd, tenzij anders wordt afgesproken. 

4. Cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig na afgifte en zijn niet inwisselbaar voor contant geld. 

5. Betaling

De betaling kan vooraf gebeuren via een overschrijving of op de dag van de fotoshoot zelf met contant geld.

Bij elke reservering wordt een voorschot van 30% gevraagd. Bij annulering of het niet komen opdagen van de klant wordt het voorschot niet terugbetaald. De klant kan de fotoshoot kosteloos verplaatsen, indien dit minimaal 48 uur op voorhand gebeurt. 

bottom of page